CLASSIC PIZZA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Classic Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2024 om 20:36 De pizza's zijn prima op tijd en goed warm bezorgd door een aardige bezorger
7 jan 2024 om 1:18 Top service
2 jan 2024 om 22:12 Heerlijk pizza snele bezorging Dit is wat ik wil Ik raad jullie alleemal an 1keer bestellen dan blijf for ever klant
2 jan 2024 om 18:24 Pizza classic polo is echt lekker
2 jan 2024 om 14:23 Pizza was so dry and so cold i couldnt even eat it anymore
2 dec 2023 om 1:43 Duoa
10 sep 2023 om 22:04 Bestelling ging verkeerd (we kregen andere pizza’s) en de pizzas waren een beetje te vet van de olie naar onze smaak.
31 jul 2023 om 2:21 Lekkere pizza!
30 jul 2023 om 18:16 Altijd lekker
27 jul 2023 om 23:28 Pizza was great, the small kapsalon was ridiciously small. Maybe it is normal in the Randstad but i have never seen such a small tiny kabouter portion.
25 jul 2023 om 20:20 De bestelling werd ongeveer een kwartier eerder bezorgd dan aangegeven. De bezorger was heel vriendelijk en de pizza’s waren lekker en goed warm
25 jul 2023 om 18:19 Hulde aan de chef! Ik haal vanaf nu nooit meer ergens anders m'n pizza.