CLASSIC PIZZA ROTTERDAM

CLASSIC PIZZA ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Classic Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 3:21 Fast delivery and great food.
7 jun 2022 om 17:04 The worst pizza ive evere ate !
5 jun 2022 om 15:06 Lekker en op tijd
4 jun 2022 om 3:46 Het duurde veel langer dan beloofd. Zeker 4x gebeld. De eerste drie keer werd verteld dat het onderweg was, voordat ik had gezegd wie ik was of naar welk adres mijn bestelling ging. Met andere woorden; een automatische ingestudeerde reactie. Kut tent
31 mei 2022 om 1:23 Geweldig. Eten en service beste ooit. Spareribs zeker aan te raden.
30 mei 2022 om 14:00 Er is duidelijk aangegeven geen mais op de pizza en toch zat er mais op, we hebben de pizza moeten weggooien ivm allergie, bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk
7 mei 2022 om 18:44 Heerlijk. Classic echt gemist
2 mei 2022 om 6:13 Eten is op tijd gekomen, had 2 knoflooksaus besteld , kreeg er maar 1( waar ik wel voor heb betaald 80 cent vind het nog duur ook)saus was erg waterig Patat was slap, pizza goed gebakken , wel een vriendelijke bezorger
30 apr 2022 om 15:35 Verschrikkelijk slecht eten de friet hebben ze hooguit 1 min laten bakken was zo zacht als een deken zeer weinig vlees op je kapsalon rampzalige pizza het enige wat je overhoud is een hoop ellende met je maag en een langdurige relatie met je toilet
28 apr 2022 om 6:50 Prima snel bezorgd, vriendelijke bezorger en moeilijk lekkere pizza
17 apr 2022 om 20:00 Altijd lekkere pizza's en snelle bezorging. Vriendelijke bezorger.
5 apr 2022 om 21:15 Super lekker! Favoriet bij kinderen. Ze lusten geen andere pizza meer. Bedankt voor het recept!!